1993

Oficines Silver Sanz

Silver Sanz

Barcelona , Espanya

Premi FAD de Disseny Interior 1993

Fotografia © Jordi Sarrà

El mostrador de recepció, construït en acer inoxidable, ha sigut pensat com un bloc horitzontal suspès, que s'introdueix perdent-se en una paret. Aquest mateix criteri de lleugeresa s'aplica als dos primers trams d'escala, entesos com una estructura metàl·lica d'imatge summament lleugera. Exenta de divisions, aquesta oficina es presenta com un gran espai diàfan, on transcòrre l'activitat més vital de l'empresa.

Les oficines s'organitzen a l'entorn d'un gran espai central, on se situen l'administració, envoltada de despatxos i estances complementaries en contacte amb les façanes de l'edifici. L'esquema elimina passadissos, a excepció del que es va provocar intencionadament per donar privacitat a la petita cuina, i que permet, a la mateixa vegada, el pas d'instal·lacions pel fals sostre situat als despatxos.

En les oficines Silver Sanz, una empresa de distribució de productes, es va optar per una solució més urbanista que decorativa. Es va pensar en l'esquema tradicional de la plaça del poble, nucli bàsic on tot conflueix, i així va començar a detallar-se el projecte.